Skip to content

Huoneet

Kun haluat loistavan aamiaisen ja rauhalliset yöunet

Lomamokkila tarjoaa sinulle monentyyppistä huonemajoitusta. Voit esimerkiksi valita romanttisen huoneen päärakennuksesta tai viihtyisän huoneen vierastalosta peltojen keskellä. Huonemajoitus sisältää aamiaisen, liinavaatteet ja siivouksen. Huoneissa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää kotakeittiötä, soutuveneitä sekä ranta- ja pihasaunaa. Pihapiirissä toimii ilmainen WiFi.

päärakennus main building lomamokkila

Päärakennus

Päärakennuksessa on kolme kahden hengen huonetta, joissa on oma kylpyhuone. Huoneessa on TV ja DVD sekä langaton internetyhteys. Huoneessa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää vierastalon yhteiskeittiötä. Huoneessa voi majoittua enintään kaksi henkilöä.

uusi vierastalo new guesthouse

Uusi vierastalo

Uudessa vierastalossa on kahdeksan kahden hengen huonetta, joissa on oma kylpyhuone. Huoneessa on TV ja DVD sekä langaton internetyhteys. Huoneessa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää uuden vierastalon yhteiskeittiötä. Osassa huoneista on mahdollisuus lisävuoteeseen.

vierastalo guest house room huone

Vierastalo

Vierastalossa on kahdeksan kahden hengen huonetta, joissa on oma kylpyhuone. Huoneessa on TV ja langaton internetyhteys. Huoneessa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää vierastalon yhteiskeittiötä. Osassa huoneista on mahdollisuus lisävuoteeseen.

lomarakennus garden house huone room

Lomarakennus

Lomarakennuksessa on kaksi kahden hengen huonetta. Kylpyhuone on yhteiskäytössä. Huoneessa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää vierastalon yhteiskeittiötä. Langaton internetyhteys on käytettävissä yhteistiloissa. Huoneessa voi majoittua enintään kaksi henkilöä. Lomarakennuksen huoneet ovat käytössä 10.6.–20.8.

aitta storage house majoitus

Aitta

Aitassa on kaksi kahden hengen huonetta. Huone on vaatimattomasti varusteltu ja kylpyhuone on viereisessä rakennuksessa. Huoneessa majoittuvilla on mahdollisuus käyttää vierastalon yhteiskeittiötä. Langaton internetyhteys on käytettävissä yhteistiloissa. Aittahuoneet ovat käytössä 20.6.–10.8.

Osoitetiedot

Lomamokkila
Mikonkiventie 209
FI-57310 Savonlinna
Tel: +358 15 523 117
Email: info@lomamokkila.fi

Hinnasto ja ehdot

Pysy ajan tasalla